Dr. DANIËL STEFFENS

Daniel studeerde in 2006 af als dierenarts aan de universiteit van Gent. Hij startte zijn eigen praktijk in 2010 na jaren van ervaring opdoen bij gerenommeerde paardenchirurgen in zowel binnen- als buitenland. Met veel passie en kennis staat hij de eigenaars van zijn patiënten te woord en streeft hij steeds naar een kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Een vertrouwelijke en open relatie met zijn klanten vindt hij dan ook zeer belangrijk. Niets is hem te veel en hij staat letterlijk dag en nacht paraat.

Dr. MARGREET VOERMANS, Dipl. ECVS, Dipl. ACVSMR

Margreet rondde haar ECVS residency af in 2008 in paardenkliniek de Bosdreef in Moerbeke.  Gedurende de daaropvolgende jaren werkte ze in verschillende klinieken in binnen- en buitenland en vervolledigde ze ook nog eens haar residency bij het ACVSMR. Voor haar terugkeer naar de lage landen runde Margreet haar eigen kliniek in Colombia. 

KATHLEEN WILLEN

Kathleen is al vanaf de start van Daniel’s carrière zijn rechterhand. Het spreekwoord 'Behind a great man, stands a great woman'. is voor haar dus zeker van toepassing. Daniel heeft haar gaandeweg opgeleid om als zijn assistent te kunnen functioneren en zo heeft ze door de jaren heen ervaring in het vak opgedaan. Naast het grootbrengen van hun kroost van vier kinderen, zal zij geleidelijk aan meer en meer de praktijk gaan versterken.

LIEZE VLEUGELS

Lieze studeerde in 2011 af als dierenartsassistent aan de hogeschool in Gent. Haar grote passie is dieren, in het bijzonder paarden. Ze is gek van haar Irish Cobs, waar ze dan ook al haar vrije tijd bij doorbrengt. Binnen de praktijk zorgt ze voor een warm onthaal en verschaft ze de nodige informatie aan de baasjes. Verder helpt ze mee aan een vlotte gang van zaken, zodat Daniel zich kan concentreren op zijn patiënten.

VIETES EN CANDARO

Vietes heeft haar naam niet gestolen, ze weet wat snelheid is. Maar de reputatie als “vosse merrie” kan ze absoluut niet bevestigen. Ze heeft geen streken, alles vindt ze goed en in de behandeling is ze een voorbeeld voor andere paarden.

Candaro is een jonge gezonde ruin en heeft een goede opvoeding genoten van zijn moeder Vietes. Aan knuffels geen gebrek, Candaro geeft ze met plezier!

FIEN

Fien is het alziend oog van de praktijk. Ze is graag overal bij, gaat regelmatig mee op huisbezoeken en bezorgt iedereen geregeld de nodige ontspanning. Een echte werkhond!