horsepital    specialisten    expertise    blog    contact    +32 (0)89 39 19 39

Horsepital is een modern uitgeruste paardenkliniek voor chirurgie, onderzoek, recovery en observatie in Zutendaal. Met een team van specialisten staan we dag en nacht klaar om uw paard alle hulp en aandacht te geven die het ook nodig heeft.

 

↓ Ons team

Niets maakt ons gelukkiger dan te weten dat we uw paard hebben geholpen. Onze focus ligt daarom geheel op de hoogste kwaliteit, de beste zorg en uitstekende nazorg. Dat kunnen we alleen maar realiseren omdat wij als één team samenwerken.

↓ Horsepital

Horsepital beschikt over alle moderne faciliteiten om uw paard zorgvuldig en zeker te kunnen onderzoeken. Onze operatie- en recovery ruimtes zijn compleet ingericht om op een veilige manier operatieve ingrepen uit te voeren bij uw paard.

Een team van specialisten staan klaar om uw paard de beste zorgen te bieden. Uit extra voor- en nazorg vervoeren wij zelfs de paarden met onze eigen paardenambulance.

FORMARIS-7755.jpg

↓ Expertise

Horsepital is gespecialiseerd in paardenchirurgie en biedt een brede waaier aan medische diensten: chirurgie, inwendige ziekten, orthopedie, medische beeldvorming en revalidatie.

We hebben verschillende diagnostische mogelijkheden, met inbegrip van radiografie, echografie, endoscopie (statisch en dynamisch), MRI, CT en scintigrafie. Wij staan 24/7 klaar voor noodgevallen.

↓ Contact

Wilt u een afspraak maken? 

We werken enkel op afspraak. Gelieve telefonisch contact op te nemen op

+32 (0)89 25 60 55 of mail ons info@dierenartssteffens.be

Voor dringende consultaties


Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer

+32 (0)89 25 60 55

​Bezoekadres

Grotstraat 51
3690 Zutendaal
België